Trenerskim radom počinjem da se bavim od 2007. godine. Već 2008, moj učenik Vojislav Krstić, posle 10 meseci treniranja, sa samo 14 godina osvaja svoju prvu šampionsku titulu u juniorskoj kategoriji.

2009. godine Bilijar savez Srbije organizuje međunarodni desetodnevni kurs za trenere bilijara, gde sam imao priliku da upoznam čuvenog nemačkog trenera Ralpha Eckerta od koga sam i dobio svoj EPBF sertifikat.

Već sledeće godine još jedan od mojih učenika, talentovani Lučano Luka Bulatović takođe osvaja svoju prvu šampionsku titulu u juniorskoj kategoriji. Trend se nastavlja i sledeće godine kada moja učenica, Dunja Vujanić osvaja duplu šampionsku krunu u ženskoj kategoriji.

U daljem radu škole šampionskim titulama su se okitili Stevan Cvejić, Branislav Majkić…

Sem individualnih časova i treninga u okviru moga kluba – BK Lucky Ball, Beograd, angažovali su me i drugi klubovi: BK Hustler iz Inđije, BK Master Pool iz Pančeva. Držao sam seminare u inostranstvu: Hrvatska, Kipar, Francuska, a preko video linka obučavam učenike iz USA i sa Kipra.

      

 

"Posle 10 meseci redovnog treniranja, od apsolutnog početnika došao sam do svoje prve šampionske titule sa 14 godina. Boris je odličan i strpljiv trener kome sam zahvalan za sve čemu me je nauči."
Vojislav Krstić
Šampion Srbije u bilijaru
Seminar u Parizu
Sa treninga na svetskom prvenstvu u Kini